28. heinäkuuta 2013

outfit of the day

img
img
img
toppi H&M  shortsit Gina Tricot  kaulakoru Ur&Penn
Ensimmäisessä kuvassa näette maailman parasta suklaata jotka sain Karolta tuliaisikisi Tallinnasta...Harmi vaan että alotin eilen karkkilakon jossa suklaa on ankarasti kielletty!
Pari päivää oon nyt viettäny Karon kanssa, tänään pidettiin ihan kunnon urheilupäivä. Aamulla tehtiin rasvanpoltto reeniä puhelimen appin avulla ja sitte pyöräiltiin salille ja oli tosi kivaa reenata kerranki ihan kunnolla puoltoista tuntia siellä ja sitte poljettiin takas meille ja hirveellä hopulla lähettiin meijän joukkuelaisen rippijuhliin. Se oli todellaki pika visiitti. Olin viime viikolla kokonaiset 3 päivää siis töissä ja että saisin sen viikon täyteen niin meen sinne vielä huomenna ja ylihuomenna... hieman voin sanoo et ärsyttää ko muut on päivän rannalla ottamassa aurinkoa niin mie olen sisällä tekemässä 6 tunnin työpäivää.

4 kommenttia:

 1. Moi! Miks muutatte venäjällle ja kauaksi aikaa? Miksi sun sisko tulee jo vuoden päästä pois?? Jatkatko blogia sielläkin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. muutetaan iskän työn takia ja se et kauan ollaan siellä niin on vähän auki vielä että 2-5 vuotta. Mun sisko on ens vuonna täysikänen ja se pitää välivuoden lukiosta ja tulee takas jatkamaan lukiota tänne. ja kyllä jatkan :)

   Poista
  2. ai pitääks se nyt tän tulevan lukuvuoden välivuotta? :) vähänkö kiva! onnea matkaan..:)

   Poista
  3. joo pitää :) onhan se tosi kivaa mut tositosi pelottavaa ja kiitos onnea mie tarvin! :D

   Poista