29. heinäkuuta 2013

vastaukset osa 1

Teen tän kahessa osassa koska ne ois ollu yhtenä videona liian pitkä! Täs on siis ensimmäinen osa ja toinen osa tulee heti ko oon ehtiny muokata sen :-)


Vastaan tähän vielä pariin kysymykseen mihin mulla ei oo videolla vastausta:
Riiteletkö koskaan vanhempiesi kanssa ja jos riitelet niin minkälaisista asioista yleensä? riitelen, ja monesti mun rahan käytöstä.
Kumman kanssa tulet paremmin toimeen? en tiiä, ehkä iskän
Onko sulla veljiä tai siskoja? Mulla on sisko joka on mua kaks vuotta vanhempi.
värjäätkö hiuksiasi koskaan ja jos värjäät niin kotona vai kampaajalla? En värjää enään, mutta aijemmin mitä oon värjänny niin molempia oon kokeillu, kotona sekä kampaajalla.
Miten usein käyt kampaajalla? aijemmin pari kertaa vuodessa mutta nyt ko kasvatan hiuksia niin viimeks oon käyny vuos sitte.
Mistä yleensä juttelet kavereillesi? se riippuu niin kaverista monesti jostain et mitä ollaan tehty tai vaatteista tai oikeestaan ihan kaikesta tommosesta.
entä tuntemattomille/ ei niin hyville kavereille? jos on esim joku inside juttu jonku kans nii tietenki semmosia mut monesti se en oo mie joka alottaa keskustelua näille ei niin hyville kavereille, et en osaa koskaan keksiä puheenaiheita et jotenki en tiiä yhtään mistä just jutella, mut ihan kaverien kesken mulla ei koskaan lopu puheenaiheet! :)
Tietokone vs. kännykkä kännykkä

7 kommenttia:

 1. haha oot nii sulonen :)

  VastaaPoista
 2. Meetkö jonnekin kouluun siellä pietarissa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. meen, anglo-amerikkalaiseen joka on niinko kansainvälinen koulu

   Poista
  2. puhutaanko siellä koulussa sitten suomea vai englantia

   Poista
  3. englantia, siellä ei oo muita suomalaisia ko mie ja mun sisko :)

   Poista