5. elokuuta 2013

Style Ideas

fashion
df
Tää päivä on lähinnä menny erilaisten hiustyylien selailuun netissä koska mulla on torstaina kampaaja aika ja vielä mietin et mitä teen näille hiuksille. Oon esim harkinnu tota Carly Rae Jepsenin hius tyyliä joka näyttää mun mielestä ihan tosi kivalta mut en tiiä sopisko se mulle, vai sitte otanko vaan kuivat latvat pois ja pysyn tässä tylsässä vanhassa mallissa. En kyllä osaa päättää ollenkaan. Sitte oon myös selaillu Polyvoressa kaikkia ihania vaatteita. Ylempi kollaasi kertoo paljon mun näistä tän hetkisistä tyyli-idoleista. Eli ensimmäisenä, oon aivan ihastunu Ashley Bensonin tyyliin ja samoin Ariana Granden nuihin tyttömäisiin hameisiin ja mekkoihin! Ei vitsi ootan sitä ko pääsen Helsinkiin ja Pietariin just ennen koulun alkua vähän uudistamaan tuota mun vaatekaapin sisältöä :-)
Mitä mieltä te ootte että kannattaisko mun kokeilla jotain uutta ja leikata vaikka tommonen otsis vai onko tän hetkinen, mun mielestä muodoton pehko, parempi?

3 kommenttia:

 1. aina kannattaa kokeilla uutta! hiukset kasvaa aina takasin:) ja jos et oo tyytyväinen niin voit vaikka pinneillä ja muilla laittaa otsiksen sivuun!

  VastaaPoista
 2. joo ja värjää tummanruskeiksi ja sitten otsahiukset :)`?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mietin yhessä vaiheessa tummaksi värjäämistä mutta just ko oon saanu oman värin takas niin en nyt vähään aikaan aijo värjätä :)

   Poista