15. lokakuuta 2013

best weekend

For my international friends: I placed a translator to right side of the page, so notice that! :-) I am too lazy to write in finnish and in english!

Viime viikonloppu oli sitte vähän erilaisempi viikonloppu joka oli todellaki tarpeen tän koulustressin keskellä. Mun pikkuserkut tuli käymään täällä ja käytiin tietenki syömässä ihania ruokia, sai syyn käydä kiertään kauppoja ja todellaki toi limusiini oli mahtava. Jotku varmaan näki jo kuvia mun instagramissa. Mut siis iskä oli järjestäny ihan huippu yllätyksen meille kaikille ja ko mentiin sitte pihalle niin valkonen limusiini oottaa siinä pihalla. Ajeltiin sillä sitte pari tuntia ympäri Pietaria ja kuunneltiin hyvää musiikkia. Viime viikonlopun aikana käytin ensimmäistä kertaa mun venäjän taitoja eli ko käytiin ravintoloissa niin tilasin ruuan venäjäksi enkä englanniksi. Oon ite niin ylpee siitä koska kaiken tän muun hälinän keskellä mulla ainaki tuntuu et venäjä on semmonen mihin en jaksais nyt panostaa mut väkisin täällä oppii tota venäjää ko sitä puhutaan koko aika ympärillä. 
weekend
weekend
weekend
weekend
weekend
weekend
weekend
weekend

6 kommenttia:

 1. mikä teillä oli syynä että muutitte venäjälle? tai siis on hassua ajatella että joku saa vain idean muuttaa yhtäkkiä venäjälle asumaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mun isä haki töitä täältä, moni tuntuu ihmettelevän et miks just venäjä, mut mun mielest miksi ei :)

   Poista
 2. aijoks muuttaa takaisin suomen puolelle jossain vaiheessa :)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en tiiä vielä, se riippuu niin monesta asiasta :)

   Poista
 3. miks ihmeessä isäs oli hommannu limusiinin, oliks siihen joku syy? :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. se vuokras ihan sen takia ko mun pikkuserkut ja niiden perhe oli käymässä nii järjesti niille yllätyksen :)

   Poista