25. joulukuuta 2013

Merry Christmas

En tykkää en kyllä yhtään tosta Flickrin tosta uudesta jutusta miten ne tos näkyy. Mutta ehkä pärjään sen kans mutta siis empä oo taas pitkään aikaan kirjottanu mitään. Ihan rehellisesti sanottuna olin melkeen unohtanu tän blogin jo kokonaan mut sain muistusta siitä. Eli nyt oon viettäny joulu lomaa suomessa ja mennään takas venäjälle tossa uuden vuoden jälkeen. Eilen kierreltiin sukulaisia niinko joka ikinen vuosi ja sitte tänään käytiin mummolassa syömässä vielä vähän sitä jouluruokaa. Joulu lahjoista sen verran, sain siis iphone 5s ja siis toi on täydellinen. Nyt lupasin että pidän niin hyvää huolta tosta koska mun edellinen iphone oli vähän kärsiny. Sain myös uudet kajarit, lahjakortteja ja pipon jonka sisässä on kuulokkeet. Sain myös aika hauskan lahjan äitiltä nimittäin itseruskettavaa. Oon siis käyttäny itseruskettavaa taas koko syksyn ajan paitsi nyt on varmaan ollu 2 kuukautta etten oo pistäny koska se on ollut lopussa ja just maanantaina ko oltiin äitin kans ostoksilla niin sanoin et voisko se ostaa mulle uuden purkin mutta tietenki se kieltäyty ja se oli jotenki vaan tosi hauska lahja.
Onko kukaan muu täysin toimeettomana koska kaikki sarjat on tauolla joulun ajan? Siis tuntuu että en tiiä yhtään mitä teen koska kaikki mun lemppari sarjat on tauolla mm. Awkward, Glee, Pretty Little Liars... Onneksi oon pystyny kattomaan 90210 vielä koska sen alotin vasta myöhemmin ja vielä on 2 tuottarii jäljellä.

3 kommenttia:

  1. Noi kuvat ei näy koska sun flickr tili on yksityinen

    VastaaPoista
  2. noi kuvat ei näy :/ ja ne saa silleen niinku ennenki ku aukaset sen koodi "ikkunan" ja siinä on se mistä valitset sen koon(medium, small mitä niitä onkaan) nii sen alapuolella on sitte toosi vaalealla sellaset kohdat joissa on pallura ja se pallura on siinä ekassa joka on joku emble tai sellanen, nii siirrät sen sitte siihen toiseen, eli html-kohtaan :)

    VastaaPoista