11. tammikuuta 2014

@Estonia

En tosiaan oo maininnu että oon siis tällä hetkellä Virossa Tallinnassa ja huomenna sitte mennään takasin kotia. Leikkautin myös mun hiuksia ja se oli niin nopee päähänpisto mutta tulipa vähän siistittyä tätäki pehkoa. Nyt oon myös viimestelly vielä pari koulu juttua ja maanantaina takas kouluun vaikka tuntuu että en todellakaan oo henkisesti valmis siihen, näköjään tää 3 viikonkaan loma ei ollu tarpeeksi. Käytiin tänään vähän shoppaileen täällä Tallinnassa mutta siis en ois koskaan arvannu et tämmönenki päivä tulee, mua e vaan haluttanu shoppailla ja tuhlata rahaa ja tuntu vaan et mikään vaate ei näyttäny kivalta. Ko miehän oon yleensä se joka siellä ostaa joka ikisen vaatteen mikä näyttää vähänkään kivalta ja kunhan vaan saan ostaa jotain :-D


IMG_0107k

4 kommenttia:

 1. Käytkö sä siellä venäjällä lukiota?kun sanoit jossain postauksessa high school -elämästä, mutta etkös sä ole syntynyt 98?:) eli käytkö lukiota vai ysiluokkaa?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. täällä high school eli lukio on 9-12 ja mä oon sillä 10 luokalla eli se on vissiin niinko suomessa lukion ensimmäinen. Periaattessa sitte skippasin niinko 9 luokan kokonaan :)

   Poista
 2. apua! sulla on aivan ihanat silmät ja ripset :)
  tykkään sun blogista, ulkoasu on yksinkertainen ja selkeä ja kuvat hienoja :)

  http://jct-bloggercom.blogspot.fi/

  VastaaPoista