22. toukokuuta 2014

CHIT CHAT

IMG_0564
IMG_0797
Pyydän jo anteeksi kuinka rumasti tos kuvas näkyy mun aivan liian kauan ilman huoltoa olevat entiset ripset! :-D
Siis nää on ollu aivan täydellisiä päiviä tällä viikolla, koska täälläki ollu reilut 30 astetta lämmintä! Vaikka koulussa se onki yhtä tuskaa kun meil ei näytä olevan minkäänlaista ilmastointia, mutta en valita. Ja oonko ainoo jonka iho menee just huonompaan kuntoon kesää kohden vaikka yleensähän vitamiinien saaminen yms. pitäis auttaa? Talvella mun iho on huonossa kunnossa koska se kuivuu, sykyllä ja keväällä se on tosi hyväs kunnos hetken aikaa kunnes taas sit kesällä on sit liikaa rasvoja ja öljyjä ja kasvojen lämimistä että ihon kunnossa pito on tosi haastavaa.
Perus valituksesta takas asiaan eli vähän alkaa stressaan koe viikko 3 viikon päästä kun pitäis alkaa jo valmistautumaan mutta kun samaan aikaa näyttää olevan kaikkee mahollista muuta. Siis tää ei nyt oo milläänlailla reilua että koe viikko on viimesellä koulu viikolla!? Tosiaan kun suomessa päästään lomille siinä touko-kesäkuun vaihteessa mie oon koulussa 20. päivä kesäkuuta asti! Paitsi mun onnekseni skippaan kaks viimestä päivää koska lähen Maltalle kielikurssille :-) En voi uskoo et vasta olin tuskissani et mun pitää oottaa vielä vuosi ja nyt enää kuukausi.

2 kommenttia:

  1. heei ku laitat flickeristä nää kuvat bloggeriin nii sen jälkeen paina siitä kuvasta niinku siellä postauksen teko jutussa missä tulee sinisellä alas se boxi jossa on kaikkea kuvan keskitys ja koko juttuja nii sieltä, siinä ylhäällä on linkki sinne flickreriin nii poista se linkki niin näihin kuviin ei tuu tuota flicker juttua ollenkaa koska tuo on ärsyttävä. Kuvan laatu ei huonone eikä muutu vaan lähtee pelkästään se flickerin linkki siitä pois niin kuvat näkyy normaalina täällä! :)

    VastaaPoista