19. toukokuuta 2014

WADDUP

Oon pari kertaa huomannut Karoliinan blogissa kysymyksiä että missä oikein asun ja miksi, ja nähny Karon vastaavan niihin. Just huomasin ite et kuinka kauan oon ollu taas kuvaamatta ja kirjottamatta että yritän päästä mun entiseen aikatauluun kesän aikana. Mutta vielä kaikille niille kyselijöille eli oon 16-vuotias Rovaniemeltä mutta muutin perheeni kans Pietariin ja nyt oon asunu täällä viime elokuusta asti. Ja käyn Anglo Amerikkalaista koulua eli opiskelen englanniksi :-)

Okei eli kuinka monta kertaa taas oon luvannu kirjottavani mutta sitte en kirjotakkaan? En laita vieläkään minkäänlaista aikataulua mun blogille koska en vaan voi luvata mitään vaikka kuinka kovasti haluaisin. Mutta nyt kun taas ei oo mustakaan kuulunu tän blogin puolella niin haluisin vähän antaa pienen kuvauksen siitä et mitäs mulle taas kuuluu.
Mun kevät Pietarissa on menny tosi hyvin, jos siitä lähetään. Oon päässy käymään Rovaniemellä pari kertaa ja mitä kauemmin täällä on niin sitä enemmän sinne tulee vaan ikävä. En malta oottaa et koulut loppuu ja pääsen sitte ihan kunnolla viettään aikaa taas kotona. Koulu jutut kans menee tosi hyvin ja mulla on paljon enemmän vapaa-aikaa mitä mulla aikasemmin oli ja kaikki asiat varsinki nyt ennen kesää tuntuu niin paljoon ilosimmilta. Ton koulun lisäksi teen myös vapaa ehtoista kurssia netissä ja niin miksi teenkään sitä? En  itekkään tiiä. Se on kurssi kirjottamisesta ja se on yks mitä harkitten ihan ammattina niin kokeilen nyt että minkälaiset mun kirjotustaidot oikeesti on. Kommentoikaa jos haluutte kuulla enemmän vielä mun koulujutuista ja tulevaisuuden suunitelmista koska niistä riittää kerrottavaa jos ootte kiinnostuneita!
Mutta joo tosiaan mitään mun maailmaa mullistavaa ei oo tapahtunu että nyt varmaan kun oon paljon tottuneempi taas tähän kirjottamiseen ja kuvaaminenki tuntu aivan ihanalta pitkästä aikaa niin toivon et saan tän mun blogin taas järjestykseen kesän aikana :-) Tosiaan kommentoikaa jos on mitään mistä haluisitte kuulla esim mun koulu jutuista, yleistä muuta mun elämästä, en tiiä. Mutta ihan jos jostain asiasta haluutte kuulla niin kertokaa!
2 kommenttia:

  1. Oii olipa ihana kirjautua bloggeriin ku sulta oli tullu pitkästäpitkästä aikaa postausta! :-) Kirjottele ihmeessä lisää koulujutuista ja tulevaisuuen suunnitelmista kunhan aikaa riittää :p täällä ainaki yks innokas lukija kuulemaan enemmän, haha! :-D

    VastaaPoista
  2. ootko oppinu hyvin venäjää?
    onko ruotsin kieli unohtunu kokonaan kun siellä tuskin ruottia opiskelet?

    VastaaPoista