30. heinäkuuta 2014

BACK TO SCHOOL WITH NEA

Mulla käy sääliksi rovaniemeläisiä joilla koulu alkaa jo 8. päivä tai kumminkin ens viikolla. Itellä koulu alkaa vasta 19. päivä, mutta mulle se tuntuu jo loman lopulta ko palailen takas venäjälle siinä samoihin aikoihin ko suomessa alkaa koulut.
Varmasti monella on ristiriitasia ajatuksia koulusta, nimittäin sehän on aina ihana nähä taas niitä tuttuja kavereita koulussa ja päästä siihen rutiiniin takas mutta kans se tarkottaa aikasia herätyksiä, paljon läksyjä jne. Ite oon jo tehny jonkilaista shoppailua koulun alkuun ja se onki periaatteessa tällä hetkellä ainoa asia mistä oon innoissaan. Nimittäin oon melkeen suunitellu jo ensimmäisen koulu viikon asut! Eli valmistelen kans pientä outfit-videota mut siitä kuuluu sit vähän myöhemmin, mut nyt mulla on teille mun must-jutut koulun alkuun :-)
IMG_1438
Baby Lips
...Oon rakastunu näihin. Siis en voi muuta sanoo ko et baby lipsit on ehkä tän hetken tietenki "massa tuote" eli kerranki kun jotain jenkki tuotteita taas tulee suomeen niin kaikkien on vaan pakko saada ne ja miehän siellä ensimmäisenä juoksin niiden perässä. Mut ei nuita turhaa kehuskella! Ostin itelleni kaks joista toinen on tosi kiva baby pink ja toinen on enemmän tommonen nude persikka sävy. Molemmat noista on aivan täydellisiä ainaki syksyksi koska 1.tarvit aina huulirasvaa 2. kuka jaksaa laittaa huulipunaa kouluun kun sitä kumminkin pitäis olla lisäämässä uudestaan ja uudestaan. Näissä baby lipseissä mun mielestä on mahtavaa se että niistä tulee väriä mutta ei liikaa ja se kans pysyy. Eli aika varmasti kaikkea mitä kukaan ikinä tulee huulituotteelta tarvitteen.
IMG_0441
Statement necklaces
Mun kesän ostoskasseista on löytyny paljon uusia koruja ja varsinki kaulakoruja koska ne on mun lempi koruja. En tosiaan tiiä mitään parempaa tapaa parantaa asuja kun hienoilla isoilla ja värikkäillä asusteilla. Jos ei tee mieli tuhlata hirveesti rahaa moniin erilaisiin uusiin paitoihin niin yksinkertasesti tosi kivoja yhistelmiä saa vaan perus paidoilla ja statement koruilla :-)
IMG_1431
Kolmas ja viimenen yksinkertainen juttu koulun alkuun on söpöt koulutarvikkeet. Yleensä en oo mikään hirvee innokas panostaan mun koulu tavaroihin, mut tänä vuonna laitoin kaikki uusiksi. Hankin siis uuden penaalin, vihot, kalenterin, kynät ja kansion. Kerranki aijon yrittää ihan tosissaan pitää mun tavarat kasassa ja vielä kun sain pientä koristelua aikaseksi niin se nyt tuntuis tekevän kaikesta vähän helpompaa. Eli kannattaa kokeilla hakea just jotain söpöjä tarroja, kuvio teippiä yms et saa vähän uutta ilmettä tylsimpiinki asioihin :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti