7. elokuuta 2014

NO TITLE

summerdinner
summerdinner
top  BIKBOK    shorts  GINA TRICOT    necklace  GINA TRICOT
summerdinner
summerdinner
summerdinner
summerdinner
Suurimmalla osasta on alkanu jo koulut ja oi että tunnen suurta myötätuntoa teitä kohtaan! Ei se mullakaan oo enää ko 2 viikkoa niin munki pitää olla takas koulussa.
Pari muutosta on siis tapahtunu, en tiiä huomasko kukaan kuvien perusteella mut oon taas menny leikkauttaan mun hiukset. Viime maanantaina lähti semmoset 5 senttiä ja nyt on hyvä tuleva vuos taas kasvattaa niitä vähän. Hankin myös uusia lävistyksiä samaisena maanantaina eli ne jotka seuraa mua instagramissa niin on nähnykki kuvan mun uusista korva lävistyksistä. Nimittäin päätin ja menin sit laitatuttamaan traguksen ja rusto korun. Ja se kyllä sattu, samaa luokkaa mitä nenäkoru eli ei sentään ihan ylitsepääsemätöntä.
Ens viikolla on siis lähtö takas kotiin ja ihan hyvältä se tuntuu kyllä et pääsee takas omaan huoneeseen. Vaikka Rovaniemellä on ollu ihana olla, silti se koti on nyt Pietarissa ja alkaa tulla ikävä sinneki. Ja nyt voi vielä hyvillä mielin lähteä kun nyt kesän aikanaki oon huomannu et samalailla ne täälläki jatkaa elämäänsä vaikka mä en oo enää täällä joka päivä niitä näkemässäkään. Uskon siis et ikävä tänne suomeen ois ens vuonna hieman lievempi.
Ennen lähtöä ja koulun alkua kumminki on vielä ihana viikonloppu tulossa mm. Karon synttärit ja Sime rock :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti