2. syyskuuta 2014

HELLO SEPTEMBER

Okay hey, I'm back with pictures!
IMG_1665
IMG_1652
IMG_1659
Skirt  Veromoda  Shirt  Gina Tricot  Scarf  ONLY  Shoes Converse

I'm so excited, because today I basically used my new remote cord (that's what google translator said) for the first time! I know, you can probably see from the photos how concentrated I am to get that work.
I've also been really excited for my today's outfit. Every single time I plan some nice cute outfit, but on the next day I'm like "never mind". And in the end I have so many great outfits that are wasted during weekends and holidays. Am I the only one who does this?
No matter how much I appreciate all the good things in my day, there is always the other side of everything. What really sucks is (remember when I told you about my opportunity in the russian cheerleading team) that I cannot start doing cheerleading. Because I have problems with the time and place and my parents don't think that's good for me at this point. Also for the last few weeks the weather has been so rainy, dark and really depressing and that stopped me from taking pictures and actually doing anything outside. AND I couldn't go to gym today because apparently I'm starting to get sick.
By the way, I don't know how many of you are actually interested in reading my posts in english. So what I decided is that I will write the "main" text in english, but for all of you who aren't that comfortable with english, I will have a second translation. You're welcome. 
But I hope you're having a great week and let's hope the weather allows me do more photographing for now on! :)

Oon niin innoissaan, koska tänään otin eka kertaa mun kaukolaukasimen käyttöön! Se tulee helpottaan mun elämää niin paljon kun nykyään mulla ei oo oikeen ketään kuvaajaa. Ja varmaan näätteki jo kuvista kuinka keskittyny mun ilme on, kun yritin saada sen toimimaan.
Mitä tykkäätte tästä asusta? Suunnitelen mun asut aina etukäteen, mut silti joka aamu ne vaatteet sit ei näytäkää enää nii kivalta. Tällä kertaa päätin mennä tämmösen asun kans ja itseasiassa tykkäsin siitä tosi paljon! Ja kerranki en vaan tuhlannu taas yhtä hyvää asua viikonloppuna tai jollain lomalla millon kukaan ei tuu näkeen sitä.
Vaikka suurin osa asioista on ollu nyt tosi hyvin, silti siel on aina ne huonot puolet jokaisessa asiassa. Esimerkiksi kun kerroin siitä et mulla on mahdollisuus liittyä venäläiseen cheerleading joukkueeseen. En alotakkaan siinä joukkueessa koska se paikka ja aika on tosi huonot, ja mun vanhemmat on sitä mieltä et se ei oo hyvä mulle mun koulunkäynnin kannalta, mikä tietenki on nyt tärkeintä.
Pari viime viikkoa täällä Pietarissa tää sää on ollu aika hirvee. Koko ajan satanu vettä, ollu pimeetä ja tosi inhottavaa. Mut nyt kerranki sen verran hellittäny et pääsin taas ulos kuvaamaan. JA en päässy tänää lähtemään salille koska näköjään tulin ihan tän päivän aikana kipeeksi ja olo ei oo mikään hirveen hyvä.

Eli teille jotka ette oo niin sujut ton englannin kans tai muuten vaan tykkäisitte lukea ihan suomeksi niin kirjotan pääasiassa englanniksi, mutta ihan teitä varten teen jonkulaisen käännöksen mun teksteistä. Kumpaankaan suuntaan en halua käyttää kääntäjää koska se vaan pilais koko idean. Eli tosiaan kirjotan nyt aina mun tekstit ensin englanniksi, sitten suomeksi eli teksteissä on jonkun verran silloin eroa mutta asiat tulee selväksi ihan kumpi kieli on vaan sulle kätevämpi. :)


3 kommenttia:

 1. Tosi kiva juttu että kirjotat nyt kummallakin kielellä! :)

  VastaaPoista
 2. Heippa! Olin tosi yllättyny sun ekasta englanninkielisestä postauksesta et miten hyvin kirjotat! Suomeksi sun teksti on aika vaikeaselkosta ja siinä on paljon virheitä mutta tässäki tuo enkunkielinen oli mun mielestä tosi kivasti kirjotettu ja hyvää lukemista. Jatka ihmeessä sitä! Tietenki niille jotka ei osaa englantia on hyvä laittaa suomennos jos vaan jaksat mutta mä oon ehottomasti enkunkielisen tekstin kannalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kirjottaminen enkuksi tuntuu mulleki paljon mieleisemmältä ja kans helpommalta, ihana kuulla et tykkäät :)

   Poista