7. huhtikuuta 2015

MITÄ ON SUOMEN KIELI

Nyt on pari viikkoa menny tekemättä yhtään mitään ja uskokaa tai älkää niin aikakaan ei oo tullu pitkäksi. Monesti vaan koulun jälkeen tuun kotia ja otan päikkärit ja siinä se iltaki menee täysin rentoutuessa kun läksyjäkään ei oo sen kummemmin ollu. Viime viikonloppuna sitten mun kaveri Paula (joka kans näkyy kuvissa:) oli ottanutki väärät avaimet ja oli kodittomana koko viikonlopun. Niimpä Paula asu sitte koko viikonlopun perjantaista sunnuntaihin meillä ja oli muutes tosi mukava viikonloppu! Lauantaina aamupäivästä mentiin käymään koululla koska mulla oli tanssitunti, sen jälkeen käytiin syömässä bagelit tosi hyvässä kahvilassa ja käytiin kaupassa. Ostettiin tarvikkeita leipomiseen ja sen jälkeen ko oltiin saatu pieni kävely kaupungin ympäri mentiin takas meille. Loppu ilta vietettiinki meillä ja katottiin Modernia perhettä.
IMG_0054
IMG_0063

Sunnuntaina käytiin 8km kävelyllä ympäri kaupunkia ja tuli otettua pari kuvaaki matkalla. Ollaan niin monella tavalla niin erilaisia mutta jollain niin oudolla sattumalla ollaan kavereita ja löydetään kans jotain yhteistä :D Viime viikonloppu oli kyllä niin täydellinen. Päätettiin Paulan kans tehä julisteet kaikista muistoista Pietarista ja ens vuonna kun yhessä valmistutaan ja lähetään kuka tietää minne päin maailmaa niin saadaan kattoo takas kaikkee mitä ollaan tehty.

IMG_0282
IMG_0194
IMG_0163
IMG_0149
IMG_0130
IMG_0212

Mutta todellaki mun pää alkaa tuntuun niin tyhjältä ettei mikään tunnu toimivan enää niin ehkä jätän tänki tekstin tähän. Nauttikaa kuvista!
En tiiä onko se kans tästä suomeksi kirjottamisesta ko tietenki ko on kirjottanu kaiken englanniksi puolentoista vuoden aikana niin tuntuu että ei tunnu tulevan selvää suomen kieltä ulos tästäkää tekstistä :D Ehkä se englanniksi kirjottaminen, niinko joku teistäki sano, niin sopii mulle paremmin ja ehkä meen takas siihen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti